«Лідер року 2017»

«Лідер року 2017»

20 квітня в актовій залі ЦДЮТ зібралися 10 кращих з найкращих, креативних з найкреативніших, талановитих з найталановитіших, харизматичних лідерів міських шкіл Добропільщини на фінальний тур міського конкурсу-випробування «Лідер року 2017». Цих 10 активістів обрали за результатами діяльності протягом року та відбіркового туру, який містив опитування на знання історії організації “Мрія”, а також тренінг з основ дебатної техніки. Мистецтву дебатів навчав тренер німецької організації «MID OST» та української організації «Інша освіта», Татаішвілі Реваз Олегович. Така співпраця стала можливою завдяки укріпленню зв’язків із координатором Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у м. Добропілля, Сергієм Калініним.

В першому конкурсі–випробуванні «Передвиборчий дискус», лідери виступали зі своїми промовами, в яких намагалися аргументовано переконати опонентів та присутніх у залі в тому, що лідером ДМДЮО «Мрія» повинні бути саме вони. Всім присутнім дуже сподобалися яскраві, аргументовані, переконливі виступи і вразило уміння володіти аудиторією, гідно парирувати контрудари опонентів. В другому конкурсному випробуванні «Тріада буття: дійсність та майбутнє», лідери розмірковували над філософськими питаннями. Анні довелось виступати з триадою “Лідер-лідерство-лідирувати”. В останньому конкурсі «Дебатне коло: «За» та «Проти» активісти розподілилися на пари й по черзі аргументовано доводили свої думки з дуже неоднозначного й такого актуального проблемного питання, як «Технічний прогрес змінив якість нашого життя до гіршого».

За результатами наша Анна Мотрич посіла ІІІ місце у конкурсі «Лідер року 2017» та ІІІ місце у дебатному турнірі.

Вітаємо тебе, Аню, бажаємо залишатись такою ж активною, драйвовою і талановитою. Не зупиняйся на досягнутому, не зважай на труднощі та завжди рухайся вперед!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *