Семінар учителів російської мови та зарубіжної літератури

Семінар учителів російської мови та зарубіжної літератури

13 квітня Білозерська ЗОШ І-ІІІ ст. № 18 гостинно відчинила двері для вчителів російської мови та зарубіжної літератури шкіл Добропілля, які стали учасниками міського  семінару «Діяльність педагога щодо пошуку оптимальних шляхів і способів підвищення ефективності навчальної діяльності учнів», метою якого була презентація системи роботи  школи в умовах впровадження нового Державного стандарту щодо пошуку оптимальних шляхів і способів підвищення ефективності навчальної діяльності учнів на уроках російської мови та зарубіжної літератури.  На початку семінару було проведено методичний дайджест , де розглядалися  не лише теоретичні засади з даної проблеми, а практичні шляхи її реалізації: бібліотекар школи Філіппенко О.Б. представила  буктрейлер та розказала про його значення у підвищенні читацької активності учнів, учителі міста власноруч створювали тести з російської мови.

Далі гостей було запрошено на урок  російської мови «Відокремлені члени речення» у  8 класі , який провела Матійчук С.В. та позакласний захід – інтерактивну літературну гру  «Подорож літературними стежинами», підготовлену Філоновою І.М.

На заключному етапі семінару вчителі пройшли тестування, під час якого показали свій рівень обізнаності в сфері сучасної методики та педагогіки. Під керівництвом ШмиркоІ.В., керівника ПНМК та  Мілейко О.В., методиста методичного кабінету пройшло обговорення   та аналіз заходів семінару, були вироблені методичні рекомендації. Семінар отримав схвальні відгуки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *