Місячник з протипожежної безпеки

Місячник з протипожежної безпеки

З 10 березня по 13 квітня 2017 року у Білозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів №18  згідно із затвердженим планом заходів пройшов місячник з протипожежної безпеки,  метою якого було  виховання у дітей культури поводження з вогнем, покращення роботи по формуванню у дітей навичок протипожежної безпеки в умовах сім’ї та школи.

Під час проведення місячника переважали такі форми роботи: бесіди, години спілкування, дидактичні ігри – для учнів початкової школи; усні журнали, конкурсні програми, вікторини, відео-бесіди,  – презентації – для учнів середньої ланки, а для 10-11 класів – презентації проектів на протипожежну тематику, урок-залік, інструктивне заняття з протипожежної безпеки. Для учнів 1- 6 класів був організований конкурс малюнків, а школярі 7-9 класів  взяли участь у грі-квесті «Роби як ми, роби з нами, роби краще за нас». Окрім того, учні 10 класу мали можливість відвідати пожежну частину м. Добропілля.

Педагоги виробили у дітей стійку установку на неможливість ігор із сірником, легкозаймистими речовинами, користування електричними та газоопалювальними приладами.  Уся робота проводиться систематично, послідовно.

Не залишилися без належної уваги і батьки. Головне – зробити їх своїми однодумцями, зацікавити перспективою подальшого розвитку дітей. Так на батьківських зборах  у 1-А, 8-А та 9-А класах були проведені профілактичні бесіди щодо збереження здоров’я дітей.

З усіма учнями був проведений цільовий інструктаж з правил протипожежної безпеки під час навчально-виховного процесу та напередодні весняних канікул.

Заходи, які були проведені, дали змогу дітям, батькам та педагогам отримати достатньо знань щодо бережливого ставлення до здоров’я,  свого та людей,що нас оточують,   та вміння правильно поводитися з вогнем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *