Семінар вчителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни»

Семінар вчителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни»

22 березня 2017 року в Білозерській ЗОШ І-ІІІ ст. №18 відбувся семінар вчителів фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» з теми «Впровадження ІКТ на уроках фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни». Метою семінару було ознайомлення вчителів з прийомами використання ІКТ на уроках та в позаурочний час.

На початку роботи семінару вчитель фізичного виховання  Білозерської  ЗОШ №13 Карпенко С.М  та вчитель фізичної культури та  предмету «Захист Вітчизни» Білозерської ЗОШ №18  керівник ПНМК  Піддубний О.В поділилися з колегами досвідом роботи із зазначеної теми.

Учасники семінару мали можливість  відвідати наступні уроки :

  • урок фізичної культури в 5-Б класі з теми «Модуль «Футбол». Передача м’яча , удар по м’ячу внутрішньою частиною ступні»,  учитель Ісмагілова О.О.;
  • урок в 11 класі з теми «Вогнева підготовка. Розборка і зборка вогнепальної зброї», учитель Піддубний О.В.

Під час уроків було продемонстровані можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій в  практичній діяльності вчителів. На уроці з предмету «Захист Вітчизни» були присутні  учасники самооборони «Патріоти Добропілля» Сергій Глушков та Нугзар Чачхалія , які наочно продемонстрували будову автомату та надали одинадцятикласникам можливість закріпити знання з теми на практиці.

Далі  гості школи стали свідками та інтерактивної інтелектуальної гри серед  10-11 класів «Врятувати, запобігти, допомогти», під час якої  учні показали свої знання в різних сферах суспільного життя, вміння вправно стріляти з віртуальної зброї, надавати першу медичну допомогу.

На підсумковому етапі учасники семінару під керівництвом методиста МК Гнилицької Л.В. здійснили аналіз уроків та позакласного заходу, виробили методичні рекомендації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *