Стрітенські зустрічі

Стрітенські зустрічі

Стрітення – одне з  найбільших християнських свят,  яке відзначається на сороковий день після Різдва. Напередодні   цього свята у Дитячому Методичному Центрі Християнської Православної Просвіти м. Покровська відбулася квест – гра «Мудрість Господня» у рамках  фестивалю «Стрітенські зустрічі».  Організаторами виступили  благодійний фонд «Надія»(директор Іваньо  Н.В. та Дитячий Методичний Центр  Християнської Православної Просвіти(заступник директора Новикова С.К.)

Команда нашої школи «Промінці» у складі: Мокшина А., Тєлушко Є., Лободи Є., Ляхмана П., Бєдної А., Ніжника Є. взяла участь у грі, яка була присвячена біблейним притчам. Учні подорожували  станціями, на кожній з яких треба було відгадати зашифровану притчу та місце в Біблії, де вона надрукована. Після цього пропонувалося відповісти  на запитання , що стосуються змісту притчі.

Команда «Промінці» добре впоралася з усіма завданнями, набрала певну кількість балів. Учням вручили грамоту за участь у грі та нагородили солодкими призами.

Стрітення Господнє – це свято зустрічі людини з Богом, свято зустрічі з Богом у нашому серці.  Квест –гра  залишила приємні враження та позитивні емоції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *