Міський семінар-практикум  учителів географії

Міський семінар-практикум учителів географії

7 лютого 2017 року в Білозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 18 відбувся міський семінар-практикум  учителів географії на тему «Розвиток творчої особистості школярів через професіоналізм учителя», метою якого було підвищення професійної фахової майстерності педагога  на основі нового Державного стандарту.

У плані роботи семінару було передбачено проведення уроку в 6 класі вчителем географії Залогіною Маргаритою Анатоліївною «Практична робота з теми «Атмосфера» з елементами використання методів та форм роботи, висвітлених у методичній темі. Незабутнє враження на учасників семінару справив позакласний захід «Година екологічної мудрості.  Енергозбереження – шлях до процвітання держави», на якому учні 5-А класу змогли не лише дізнатися про традиційні та альтернативні джерела енергії та їх вплив на екологію довкілля, а й поділитися знаннями з раціонального використання електроенергії. На позакласному заході виступила з привітальним словом Гопко О.В.  куратор проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» компанії ДТЕК, у якому школа бере участь.

По закінченню семінару методистом ММК відділу освіти Добропільської  міської ради Бєловою В.О. була проведена творча майстерня, на якій учасники семінару змогли ознайомитися з системою підготовки учнів до участі у проекті PISA, який має на меті визначити, наскільки в учнів розвинена здатність до використання знань і умінь для розв’язання різноманітних життєвих проблем, пов’язаних із певними науковими ситуаціями.

Традиційно для учасників семінару було проведено вхідний та вихідний контроль.

Семінар-практикум відбувся в атмосфері педагогічної єдності, розуміння, глибокої щирості, Закінчилася творча зустріч колег, географів міста, обговоренням побаченого, обміном думками та враженнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *